Zoeken naar huisvesting expats

huisvesting expats
 
Domica huisvesting-expats-technisch-personeel-in-rotterdam.
U zoekt huisvesting voor uw expats of technische personeel? Bel dan nu Domica Rotterdam voor het grootste aanbod van gemeubileerde woningen in de regio Rotterdam en Hellevoetsluis. Het regelen van huisvesting voor expats en technisch personeel is vaak de taak van de werkgever.
Expats in Nederland: Tips en Feiten Verhuren aan Expats.
Ook multinationals als Shell, Aegon en Siemens halen veel expats naar Den Haag. Andere steden trekken ook steeds meer expats aan. Met name diegenen die met hun gehele gezin hier tijdelijk naartoe verhuizen vinden huisvesting buiten de grote steden. In Amstelveen zou ongeveer tien procent van de bevolking uit expats bestaan.
Populairder dan ooit: short stay huisvesting voor expats Vastgoedjournaal.nl.
Vier misvattingen over short stay huisvesting. Short stay serviced apartments die aan expats worden verhuurd zijn sterk in opkomst in Nederland, maar wat houdt het precies in? VJ sprak directeur Michael Berendsen van Corporate Housing Factory om de vier grootste misvattingen de wereld uit te helpen.
Expats verhuur Amsterdam.
Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn hoogopgeleide huurders met een hoog inkomen. In sommige gevallen betaald de werkgever hun huisvesting, hierdoor zijn het betrouwbare huurders.
EXPATS.amsterdam Woningverhuur aan expats in Amsterdam e.o.
Ons voornaamste doel is zorgen dat u uw woning zorgeloos kunt verhuren aan expats, en dat alles tot in de puntjes is geregeld. Verhuur ook uw woning aan expats via ons netwerk. U profiteert van de vele voordelen die wij huiseigenaren te bieden hebben.
Domica verhuren-aan-expats.
Het merendeel van de expats willen heel graag in een modern, niet te oud gebouw wonen. In de grote steden zijn woontorens erg gewild, vaak zijn deze ook voorzien van veel luxe, dus uitermate geschikt voor expats die in het hogere segment zoeken.
Huis Verhuren aan Expats in Utrecht Rotterdam StartHousing.
Zodra expats in Nederland komen zoeken ze naar een tijdelijke huurwoning. StartHousing heeft samenwerkingen met vele internationale ondernemingen die de huisvesting van expats aan ons uitbesteden. Wij begeleiden ze bij het zoeken naar een huurwoning en alle daarbij horende zaken.
Expats: wie zijn ze? Principle Vastgoed.
Andere steden, waaronder Rotterdam tussen de 25.000 en 30.000 expats, trekken ook steeds meer expats aan. Wanneer expats met hun gehele gezin verhuizen zoeken zij ook regelmatig naar huisvesting buiten de grote steden. In bijvoorbeeld Amstelveen zou ongeveer 10 procent van de bevolking uit expats bestaan.

Contacteer ons